Dino lifter

Dinolift logo

Dinolift Oy produserer lette mobile DINO personløftere av høy kvalitet på en bærekraftig måte for å sikre at arbeidet ditt i høyden er trygt og effektivt. Selskapet har spesialisert seg på produksjon av lette personheiser og er en av de ledende produsentene i bransjen. Utvalget av tilhenger monterte lifter med ulike strømkilder for ulike bruksområder er bredt.

En tilhengermontert lift med teleskopbom gir det beste forholdet mellom vekt og arbeidshøyde når man sammenligner alle maskiner i DINO-serien. Når det er vektbegrensninger på arbeidsplassen, hvis underlaget er mykt eller hvis arbeidet utføres på et følsomt gulv, er en tilhengerlift det beste alternativet.

En DINO-tilhengermontert lift er lett å transportere takket være det velbalanserte chassiset og den velsveisede stålkonstruksjonen. For kortvarige jobber, for jobber med bevegelser fra et sted til et annet, eller når du er på utkikk etter en kostnadseffektiv måte å håndtere arbeid i høy høyde på, så er en DINO tilhengerløfter det rette valget.

Liftene er klare for utleie. Standardutstyr inkluderer kontinuerlig bomrotasjon, kurvrotasjon og drivsystem *). For en trygg og enkel måte å gjøre jobben på, velg en DINO-tilhengermontertlift.

DINO RXT-serien er det riktige valget av maskin når det er behov for å jobbe på mykt eller hellende underlag eller når det er vektbegrensninger på arbeidsplassen. Den kraftige Kubota-motoren kombinert med den lette egenvekten og det lave tyngdepunktet gjør at maskinen kan bevege seg lett i vanskelig terreng. Automatisk nivellering i skråninger på opptil 8° øker den allsidige bruken av maskinen.

Takket være egenvekten på 5 tonn og støttebeina kan maskinen løftes opp til øvre nivå av bygninger. Takket være den lave vekten blir heller ikke sensitive overflater som plener eller gulv ødelagt.

Ved bruk innendørs eller på arbeidsplasser med begrensninger angående støy eller utslipp, kan RXT utstyres med en elektrisk motor for manøvrering av bombevegelser.

Dino 230VTH hybrid bilmontert lift

DINO 230VT og 230VTH Hybrid er en utmerket lift når arbeidet krever bevegelse fra en arbeidsplass til en annen. Siden liften veier under 3,5t er den perfekt egnet for utleie. Intuitiv kontroll, god sikt fra kurven, en bom med utmerket trykk og flere nivelleringsmuligheter – DINO 230VT kombinerer alle funksjonene som trengs for sikkert og effektivt arbeid i høyden. En stabil struktur og godt beskyttede komponenter minimerer uønsket brukerskade. DINO 230VT kan kjøres med førerkort klasse B.