Multitel

Bilmonterte lifter

Multitel tilbyr en rekke bilmonterte lifter opp til 3,5 tonn, ideelle for en rekke bruksområder. Disse liftene er designet for å være lette, sikre og tidsbesparende, noe som gjør dem til et utmerket valg for både profesjonelle og amatører. Liftene er laget med aluminiumsprofiler, noe som bidrar til å holde vekten lav og samtidig svært robust1. Dette gjør dem til et utmerket valg for de som trenger en lett, men kraftig bilmontert lift.

Så hvis du er på utkikk etter en pålitelig, sikker og brukervennlig bilmontert lift se ikke lenger enn Multitels bilmonterte lifter opp til 3,5 tonn. Med deres robuste konstruksjon, brukervennlige funksjoner og allsidighet, er de et utmerket valg.

MJ 201 S

Multitel MJ-201 bilmontert lift

MJ 201 S bilmontert lift som er stabil og sikker i høyden, pålitelig og enkel å bruke, og kan brukes i bygge bransjen, til vedlikehold, installasjon og montering, renovering og rengjøring. Ideell for utleie.

MTE 230EX

MTE-230-EX bilmontert lift

MTE 230EX er en pålitelig, sikker og brukervennlig bilmontert lift. Med 23 m arbeidshøyde og sin robuste konstruksjon, brukervennlige funksjoner og allsidighet, er den et utmerket valg

MTE 270EX

MTE 270 EX bilmontert lift

MTE 270 EX en ekstremt enkel maskin med høy ytelse i enhver sammenheng, brukes ved vedlikehold, installasjon og montering, renovering og rengjøring, metalltak og kledning, trebeskjæring og mye mer.