Om oss

Hybeko AS er en lift, heis og løfteutstyrsleverandør med over 50 ansatte. Selskapet finnes over hele Norge og har et datterselskap i Sverige (Liftexperten Sverige AB) Selskapene er solid økonomisk forankret, noe som sikrer deg som kunde den kontinuitet og trygghet du har krav på.

Historikk

Hybeko ble etablert i 1972. Vår målsetting er å levere kvalitetsprodukter, samt gi deg som kunde god service og oppfølging. Sammen med dyktige medarbeidere har vi en klar målsetting om å sette deg som kunde i fokus. Vi er i dag en sertifisert dynamisk bedrift, der folk tar vare på hverandre. Vårt gode miljø skal ikke bare virke innad, men være en katalysator ut i markedet. I dag er import, salg, produksjon, service og opplæring våre bærebjelker.

Avdelinger.

Hybeko har hovedkontor i Skien, med avdelingskontorer i Bergen, Trondheim og Lillestrøm. Våre kunder finner du blant industribedrifter, entrepenører, håndtverkere, offentlig og kommunal sektor, samt maskin/liftutleieforretninger. Vi er i dag en ledende leverandør innenfor flere av våre produktgrupper, der salg av personløftere/lifter og arbeidsplatformer utgjør en vesentlig del av vår omsetning.

Oversikt avdelinger og servicepunkter