Genie lifter

har i en årrekke vært en av verdens to største produsenter av lifter-personløftere og fremstår i dag som en svært innovativ produsent for selvgående sakselifter, bomlifter, manuelt flyttbare lifter og lette montasjeløftere.

Genie elektriske sakselifter er eksepsjonelt mobile, med stor arbeidsplass i plattformen. Sakseliftene kan enkelt manøvrere rundt på trange innendørs og utendørs arbeidsplasser med faste, jevne overflater. Karakterisert av lavt støynivå, og utmerket kapasitet.

Genie Dieseldrevne og batteridrevne RT sakselifter tilbyr en konkurransedyktig løftehastighet og store plattformer med høy løftekapasitet for å øke effektiviteten på arbeidsplassen. De øker også produktiviteten ved å gi eksepsjonell positiv trekkraft, hastighet og nivelleringsevne. Perfekte maskiner for både innendørs og utendørsjobber.

Genie teleskopiske Dieseldrevne, batteridrevne og hybrid S-bomlifter. Er konstruert for å øke arbeidseffektiviteten og levere bransjeledende rekkevidde og kapasitet gjennom hele arbeidsområdet som gir en utrolig operativ tilgjengelighet. Vi leverer.

Genie Z Dieseldrevne, batteridrevne og hybride bomlifter gir muligheten til å løfte opp, over og ut med presis posisjonering for ultimat allsidighet i vanskelig tilgjengelige arbeidsområder. Liftene Disse heisene ble utrolig populære på grunn av deres unike «opp-og-over»-funksjoner.

Genie Runabout selvgående mastelifter er ideelle for lager, logistikk og generelt vedlikehold. Deres lette konstruksjon gjør dem enkle å manøvrere, bruke og transportere, og gir utmerket oppetid. Hver modell tilbyr en rekke alternativer og tilbehør for å tilpasse maskinen til bruken. Genie mastelifter er bygget for å vare i tøffere arbeidsmiljøer, er enkle å bruke og har færre deler for enkel service.

Genie AWP lifter er kompakte og enkle å bruke, noe som gjør dem til førstevalget for et bredt spekter av bruksområder. En person kan enkelt sette dem opp og komme seg opp til jobb i høyden i løpet av minutter. Den selvgående vekselstrøms- eller likestrømsløftefunksjonen tillater bruk nesten overalt, enten det er strøm på stedet eller ikke. AWP-lifter er ideelle for arbeid i områder som sykehus, skoler, gymsaler og teatre. AWP-modellene er lettere, mer egnet til å fraktes i varebiler og er ideelle for industrielt vedlikehold, VVS-installasjon og kjøpesentre. De er utstyrt med 4 stabilisatorer for økt pålitelighet mens du arbeider i høyden.

Genie materialløftere er lette, kostnadseffektive og designet for å øke produktiviteten på arbeidsplassen med svært gode løsninger for en rekke bruksområder. I tillegg gjør et bredt utvalg av alternativer og tilbehør dem ekstremt tilpasningsdyktige for å passe spesifikke behov på arbeidsplassen.