Genie lifter

har i en årrekke vært en av verdens to største produsenter av lifter-personløftere og fremstår i dag som en svært innovativ produsent for selvgående sakselifter, bomlifter, manuelt flyttbare lifter og lette montasjeløftere.

Genie S-65XC dieseldreven bomlift
Dieseldrevne, batteridrevne og hybridS-bomlifter. Er konstruert for å øke arbeidseffektiviteten og levere bransjeledende rekkevidde og kapasitet gjennom hele arbeidsområdet som gir en utrolig operativ tilgjengelighet. Vi leverer.

Genie Z-45DC batteridreven bomlift
Genie Z Dieseldrevne, batteridrevne og hybride bomlifter gir muligheten til å løfte opp, over og ut med presis posisjonering for ultimat allsidighet i vanskelig tilgjengelige arbeidsområder. Liftene Disse heisene ble utrolig populære på grunn av deres unike «opp-og-over»-funksjoner.

Genie GS-4390RT terrenggående sakselift

Genie Dieseldrevne og batteridrevne RT sakselifter tilbyr en konkurransedyktig løftehastighet og store plattformer med høy løftekapasitet for å øke effektiviteten på arbeidsplassen. De øker også produktiviteten ved å gi eksepsjonell positiv trekkraft, hastighet og nivelleringsevne. Perfekte maskiner for både innendørs og utendørsjobber.

Genie mastelift GR-12

Genie Runabout selvgående mastelifterer ideelle for lager, logistikk og generelt vedlikehold. Deres lette konstruksjon gjør dem enkle å manøvrere, bruke og transportere, og gir utmerket oppetid. Hver modell tilbyr en rekke alternativer og tilbehør for å tilpasse maskinen til bruken. Genie mastelifter er bygget for å vare i tøffere arbeidsmiljøer, er enkle å bruke og har færre deler for enkel service.

Genie sakselift

Genie elektriske sakselifter  er eksepsjonelt mobile, med stor arbeidsplass i plattformen. Sakseliftene kan enkelt manøvrere rundt på trange innendørs og utendørs arbeidsplasser med faste, jevne overflater. Karakterisert av lavt støynivå, og utmerket kapasitet.

Genie AWP-25S manuelt flyttbar lift

Genie AWP lifter er kompakte og enkle å bruke, noe som gjør dem til førstevalget for et bredt spekter av bruksområder. En person kan enkelt sette dem opp og komme seg opp til jobb i høyden i løpet av minutter. Den selvgående vekselstrøms- eller likestrømsløftefunksjonen tillater bruk nesten overalt, enten det er strøm på stedet eller ikke. AWP-lifter er ideelle for arbeid i områder som sykehus, skoler, gymsaler og teatre. AWP-modellene er lettere, mer egnet til å fraktes i varebiler og er ideelle for industrielt vedlikehold, VVS-installasjon og kjøpesentre. De er utstyrt med 4 stabilisatorer for økt pålitelighet mens du arbeider i høyden.

Genie GL-8 materialløfter

Genie materialløftere er lette, kostnadseffektive og designet for å øke produktiviteten på arbeidsplassen med svært gode løsninger for en rekke bruksområder. I tillegg gjør et bredt utvalg av alternativer og tilbehør dem ekstremt tilpasningsdyktige for å passe spesifikke behov på arbeidsplassen.

Kontakt oss

Så hjelper vi deg med å finne Genie liften du trenger.