Personvernerklæring Hybeko AS

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i HYBEKO AS, heretter benevnt som Behandlingsansvarlig.

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner i samsvar med Personverkforordningen.

https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2018-06-15-38/*#KAPITTEL_1

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene våre kunder. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring og HR/personal. Ved markedsføring på e-post/ SMS, innhentes det et eksplisitt samtykke på forhånd.

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern, har du også anledning å klage til Datatilsynet.

Behandlingsansvarlig:

Hybeko AS

Bøleveien 212

3713 SKIEN

E-post:personvern@hybeko.no

Telefon: +47 355 085 00

Opplysninger som innhentes

Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på www.hybeko.no, når du er i kontakt med salg og support – enten via e-post, chat eller når du bruker våre tjenester.

Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?

Vår løsning på nettsiden med skjemaer er levert av emarketeer.no og data lagres i deres skytjenester og vi kobler dette mot vår kundedatabase i Super Office. HR/ personalopplysninger om nye kandidater til ledige stillinger eller fast ansatte, arkiveres i Therefore dokumentplattform. Innhentet opplysninger om nye kandidater som ikke ansettes i selskapet, slettes i henhold til samtykke om oppbevaring av personopplysninger.

Underleverandører

Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av 3. Part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres.

Visma Employee / Canon -Therefore

HR/ personalopplysninger knyttet til kandidater til ledige stillinger og fast ansatte, arkiveres i Visma Employee og Therefore arkivløsning med tilgang for HR administrator. Personopplysninger slettes i henhold til samtykkeerklæring når formålet ikke lenger er tilstede.

Google Analytics:

Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

Visma:

Visma Business er vårt regnskapssystem og data nødvendig for bokføring lagres her. Typisk Navn/adresse/ordrer/faktura. Fra Visma vil også informasjon som navn, telefonnummer og adresse deles med Logistra Cargonizer for utskrift av fraktbrev og transport-etiketter.

Bring:
Vi sender pakker med Bring og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.
Postnord:
Vi sender pakker med Postnord og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.
Kommunikasjon gjennom e-post og SMS
Som kunde vil du kunne motta e-post og  rundt ditt kundeforhold. vil vi sende deg e-post/ SMS relatert til ordre du har sendt inn, SMS med sporingsnummer, glemt passord, informasjon rundt din kundekonto, ol. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til dette.

Vi benytter også e-post til markedsføring og kommunikasjon. Som kunde av Behandlingsansvarlig vil du med jevne mellomrom motta nyhetsbrev så fremst du har gitt et aktivt samtykke til det. Det er mulig å melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslenken i e-postene.

Innsyn og retting:
Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til post@hybeko.no. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven. Oppbevaring og sletting Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.

Informasjon om bruk av informasjonskapsler:
En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin.
Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder.
Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan http://www.aboutcookies.org benyttes.

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester
Bruk av vår nettside
Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å huske deg som kunde.

Google Analytics
Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk.
Google AdWords Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Facebook Pixel
Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Samtykke i bruk av informasjonskapsler
I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.