Vareheis og bilheis

Hybeko vareheiser og bilheiser er hydrauliske heiser som er perfekte til innbygging i eksisterende og nye bygg der plassen er begrenset. Hybeko heisene er enkle, fleksible og kan enkelt tilpasses ulike størrelser og behov. Hybeko leverer heiser/løfteplattformer med høyder inntil 18 m og løftekapastitet inntil 40 000 kg.

Alle heismodellene har lave service og vedlikeholdskostnader. Vi leverer i dag heiser til et stort antall bedrifter og institusjoner. Du finner våre løsninger innenfor: butikker, kontorer, fabrikker, sykehus, lager, skoler, båter og skip. Alle våre heisløsninger er i henhold til maskinforskriften (2006/42/EC) og tilfredsstiller alle sikkerhetskrav.

Ta Kontakt

Så hjelper vi deg med tilpasning av vareheis/bilheis til ditt prosjekt

Trym Hansén

Produktsjef heiser og løftebord
+47 415 24 666
th@hybeko.no

Løftebord som vareheiser

Løftebord som vareheis

Løftebord er mye brukt som vareheis / løfteplattform. Hybeko leverer en rekke standard og spesialløsninger til dette bruk, montert i sjakter eller frittstående med rekkverk.

Vareheiser med fører

Vareheis med fører

Enkle vareheiser / løfteplattformer med fører. Heisene leveres med og uten grube. Heisene / løfteplattformene tilpasses nye og eksisterende bygg. Løfthøyder inntil 12m.

Heiser med vertikal mast

Vareheis med vertikalmast

Vareheiser (løfteplattformer) med løfthøyder inntil 12 m. Store og små plattformer med enkle og doble motstående master med løfthøyder inntil 17 m og løftekapasitet opptil 5000 kg.

Bilheiser

Løftebord som bilheis

Bilheiser med store plattformer (inntil 18 m2). Tilpasses nye og eksisterende bygg og leveres med cabin og ulike dørløsninger. Løfthøyder inntil 7 m og løftekapasitet inntil 5 000 kg.