Ledige stillinger

Se våre ledige stillinger og søk her:

Om Hybeko

Hybeko ble etablert i 1972. Vår målsetting har hele tiden vært å levere kvalitetsprodukter til riktig pris og gi kunden kvalitet og bransjens beste kundeopplevelse. Med dyktige medarbeidere har vi en klar målsetting om kunden fokus. Vi har utviklet oss gradvis fra en enkel start til en sertifisert dynamisk bedrift, der folk tar vare på hverandre. Vårt gode miljø skal ikke bare virke innad, men være en katalysator ut i markedet. I dag er import, salg, service og opplæring/kursvirksomhet bærebjelkene i firmaets forretningsidé.

Våre avdelinger

Hybeko har hovedkontor i Skien, med avdelingskontorer i Bergen, Trondheim og Lillestrøm. I tillegg til servicebiler i distriktene. Vi har mange kvalitetsprodukter som leveres over hele landet. Blant våre kunder finner du industribedrifter, entrepenører, håndtverkere, offentlig og kommunal sektor, samt maskin/liftutleieforretninger.

Vi er i dag en ledende leverandør innenfor flere av våre produktgrupper, og spesielt utgjør salg av personløftere/lifter og arbeidsplattformer en vesentlig del av vår omsetning.